Gaterhing at the campfire

Äventyrare Åk 6-8

Bli scout nu

Äventyrarna åk 6 – 8

I Scouterna är det äventyr från första dagen!

Du blir Äventyrarscout året du du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Äventyrarscouter går i årskurs 6 till 8. Patrullen leds av en patrulledare och har egna patrullmöten. Som äventyrarscout kan du hitta kompisar från hela världen då du i äventyrarscouterna har möjlighet att åka på läger både i och utanför Sverige.

Det är roligt att vara ett kompisgäng som får klara sig på egen hand utan för mycket inblandning av vuxna samtidigt som ni vet att ledarna finns där, om ni behöver dem.

Vill Du vara med? Kom till Midgård vid Torslandavallen nu på torsdag!

Medtag alltid kläder för att vara ute.

Du kan börja när som helst under året, kontakta en ledare för mer info.

aventyrare@torscout.se

Här gör du en intresse anmälan

Mötesinfo

Torsdagar 18.30-20.30 på Midgård, scoutgården vid Torslandavallen.

Här finner du vår packlista.

Packlista efter påsar.

Nyfiken på att bli invigd som patrullscout?? Läs mer här:

Patrullscoutinvigning.

Schema

Google Schema som du även kan prenumerera på finns här.

Praktiskt

Vi är mestadels ute, och man behöver ha med sig ”lilla ryggsäcken” innehållande kåsa, vattenflaska, sittunderlag, pannlampa/ficklampa, kniv, samt valfritt: eldpåse, lite kryddor, litet första förband.

Yx-och sågbevis

Här finns studiematerial till yx-och sågbeviset.

Ledare

Kontaktadress för avdelningen är aventyrare@torscout.se